Obvestilo za udeležence kongresa | Odbor za pravično in solidarno družbo
PROTIFAŠISTIČNI MANIFEST, USTAVIMO PRODAJO MERCATORJA➧

Objave

Sporočilo za javnost

Obvestilo za udeležence kongresa

Spoštovane in spoštovani!

Ker so številni člani Odbora tudi tisti, ki podpirajo projekt Solidarnosti, ker je Solidarnost izšla iz Odbora, je tu kratka informacija o kongresu.

Kot smo že napovedali, bo ustanovni kongres stranke Solidarnost  v soboto, 14. decembra 2013 s pričetkom ob 10.00 uri, v veliki dvorani na  Linhartovi 13 v Ljubljani (bivša občina Bežigrad). Situacijo stavbe in lokacijo si lahko ogledate na tem zemljevidu.

Registracija udeležencev bo potekala od 9.00 do 9.45, zato vas vljudno prosimo, da na kongres pridete pravočasno, tako da se boste lahko prijavili in prejeli dodatna gradiva.

Predlagani dnevni red: 

1. Sprejem poslovnika o delu kongresa.

2. Oblikovanje organov kongresa.

3. Poročilo verifikacijske komisije.

4. Statut.

5. Etični kodeks.

6. Program.

7. Volitve.

8. Razno.

Vse tiste, ki se želite aktivno udeležiti kongresa z glasovanjem, znova prosimo, da prispevajo ustanovno izjavo, če tega še niso storili. Najdete jo na tem naslovu: http://www.solidarnost.si/zelim-pomagati/.

Ustanovno izjavo je potrebno overiti na Upravni enoti, na dan kongresa pa jo bo mogoče overiti (proti plačilu) tudi na samem kongresu pri notarju, ki bo tam navzoč. Za vse dodatne informacije za udeležence kongresa pokličite na številko 031 712 166.

V pričakovanju našega kongresa in sprejetih novih izzivov, ki so pred nami, vas prisrčno in solidarno pozdravljamo in se vam zahvaljujemo za udeležbo!

                                       

Iniciativni štab za pripravo kongresa stranke Solidarnost